Jäsenkirje 2/2019

HYVÄÄ ALKUSYKSYÄ!

Viimeisimpiä kuulumisia

Bär/Bähr sukuseura ry:n yhdeksäs sukukokous pidettiin sunnuntaina 16.6.2019 Kulttuurikeskus Sofiassa 30 osallistujan voimin. Kokouksen aluksi nautimme maistuvaa Dannebrog 800 år –kakkua ja kunnioitimme näin Tanskan lipun pyöreitä vuosia.

Sääntömääraisen sukukokouksen lisäksi ohjelmassa oli mielenkiintoinen esitelmä, jossa fil.tri, MBA Marja Pirttivaara kertoi geneettisestä sukututkimuksesta.

Sukuseuran kokouksessa kiitettiin 2013 kunniapuheenjohtajiksi valittuja Jorma Bäckmania ja Marketta Sartaa sekä kunniajäseneksi valittua Elina Lehtolaa ja 2016 kunniajäseneksi valittua Riitta Juusela.

2019 Sukuseuran hallitus vaihtui ja tilaisuuden jälkeen uusi hallitus järjestäytyi seuraavasti:

  • Puheenjohtajana Anna-Maija Eskonen, punainen sukuhaara
  • Varapuheenjohtajana ja nettivastaavana Riku Salminen, vihreä sukuhaara
  • Sihteerinä Maarit Haara, vihreä sukuhaara
  • Taiteellinen johtaja Veli-Pekka Bäckman, punainen sukuhaara
  • Neuvonantajana Mikko Kivekäs, sininen sukuhaara
  • Ulkosuomalaisten edustajana Ari Pelto, sininen sukuhaara
  • Rahastonhoitajana jatkaa Veikko Salminen, vihreä sukuhaara
  • Toiminnantarkastajaksi valittiin Jukka Vaajakallio, punainen sukuhaara ja Eija Bär, vihreä sukuhaara

Uusi hallitus kiittää Irina Baehr-Alexandrowskyä, Marketta Koivistoa, Kirsti Poikosta ja Paula Virmasaloa ansiokkaasta toiminnasta Sukuseuramme hyväksi.

Muistathan että sukuseuramme toiminta riippuu täysin maksamistamme jäsenmaksuista. Maksathan siis jäsenmaksusi sukuseuran tilille:
FI22 4005 0010 2986 24

Jäsenmaksun suuruus on 20 €/vuosi, opiskelijan jäsenmaksu on 10 €/vuosi. Merkitse maksajan tiedot selkeästi viestikenttään.

Hallitus kerää edelleen valokuvia sukukokouksista 1992 – 2016. Valokuvat elävöittäisivät kotisivuillamme olevaa sukuseuramme historiikin tekstiä.

Hyvää alkusyksyä toivottaen

Bär/Bähr-sukuseura

P.S. Lahjavinkkeinä tulevaa joulua ajatellen suku-seuramme Metsän onni -korut ja viinit! Lisätietoja löydät kotisivuiltamme

https://baer.fi

 


Ohessa jäsenkirje pdf-muodossa.

Jäsenkirje 2_2019

Ystävällisin terveisin
Anna-Maija Eskonen PJ

Posted by Paula Virmasalo in Uutiset

Uudet viinit 2019

Tässä sukuseuranne uudet viinit:

Valkoviinit:     

Blanc de Carsin 2018                                           81 € / 6 pullon laatikko

Rypälelajikkeet: Semillon 65% ja Sauvignon Blanc 35%
Alkoholi: 12,5 %

Jäännössokeri: 1 g / l

Tekniset tiedot: Rypäleet on poimittu käsin elo-syyskuussa 2018 ja viini on käynyt ja kypsynyt 6 kuukauden ajan kevyen hiivasakan päällä terästankissa.

Tyyli: Tuoksusta löytyy runsaasti kypsää vaaleaa hedelmää kuten omenaa ja päärynää, keltaluumua sekä meloniakin. Viinin hedelmäisyyttä tukee mukavasti hapokkuuden tuoma raikkaus ja lopputulos on tasapainoinen. Jälkimaku viipyilee mukavasti suussa.

Viinin tuoksu on hedelmäinen ja runsas. Siitä löytyy herukan, karviaisen ja raparperin aromeja. Leveä maku saa ryhtiä hedelmähapoista, jotka nostavat veden kielelle.

Suositus: Viini sopii vaikka vuoden jokaiseen päivään, niin arkeen kuin juhlaankin. Se soveltuu niin aperitiiviksi kuin ruoan kanssa nautittavaksi, kokeile esimerkiksi runsaiden salaattien tai kasvisruokien sekä kevyiden kalaruokien kanssa.

Viini on vegaaniystävällinen, sillä sen valmistuksessa ei ole käytetty eläinperäisiä tuotteita.

 

Sauvignon de Carsin 2018                                  90.00 € / 6 pullon laatikko

Rypälelajikkeet: Sauvinon Blanc 100%
Alkoholi: 13,5%
Jäännössokeri: 3g/l
Tekniset tiedot: Rypäleet on poimittu käsin syyskuussa 2018 Laroque -palstaltamme ja viini on käynyt luonnon hiivoilla tammitynnyreissä. Viini on kypsynyt 7 kuukauden ajan hiivasakan päällä ennen pullotusta.

Tyyli: Viini on rapsakan hedelmäinen ja virkistävän raikas. Siinä on paljon sitruksista hapokkuutta ja lempeää Sauvignon Blanc’maista hedelmäisyyttä. Maku on kuiva, jäntevä ja miellyttävän pitkä. Viini kuvastaa hienosti Laroque -kylässä sijaitsevan Sauvignon Blancimme puhdasta aromimaailmaa.

Suositus: Viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai raikkaiden kasvisruokien seuraan. Kokeile esimerkiksi vuohenjuustosalaatin tai lempeästi maustettujen aasialaisten ruokien, kuten kevätkääryleiden tai sushin kera. Sauvignon de Carsin nauttii myös ehdottomasti kala- ja äyriäisruokien seurasta.

Viini on vegaaniystävällinen, sillä sen valmistuksessa ei ole käytetty eläinperäisiä tuotteita. 

 

Rosé-viini:

Rosé de Carsin 2018                                             81,00 € 6 pullon laatikko

Rypälelajikkeet: Merlot 50%, Malbec 50%
Alkoholi: 13%
Jäännössokeri: 0 g/l
Tekniset tiedot: Rypäleet poimittiin käsin syyskuussa 2018 ja viini on käynyt lämpökontrolloidussa terästankissa sekä kypsynyt muutaman kuukauden tankissa kevyiden hiivasakkojen päällä.

Tyyli:Tuoksussa on runsaasti punaisia marjoja kuten villimansikkaa ja kypsää vadelmaa. Viini on pirtsakka sekä hedelmäinen ja jättää raikkaan ja herkullisen muhkean jälkivaikutelman. Me Carsinilla haluamme tuoda markkinoille luonteikkaan roséviinin, joka sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta suosittelemme ehdottomasti myös kokeilemaan roséetamme erilaisten ruokien yhteydessä.

Suositus: Rosé de Carsin on kesän suosikkiviini piknikeille sekä brunsseille ja onkin parhaimmillaan nautittuna erilaisten tapasten, grilliruokien, runsaiden salaattien tai vaikka klassisen Bouillabaisse -keiton kera. Tarjoile viini varsin viileänä eli noin 8-12 asteisena.

Viini on vegaaniystävällinen, sillä sen valmistuksessa ei ole käytetty eläinperäisiä tuotteita.

 

Punaviinit:

Rouge de Carsin 2016                                          90,00 euroa / 6 pullon laatikko

Rypälelajikkeet: Merlot 100%
Alkoholi: 13,5%
Tekniset tiedot: Viini on käynyt lämpökontrolloiduissa terästankeissa luonnonhiivoilla. 40% viinistä on kypsynyt tammitynnyreissä ja 60% viinistä terästankeissa. Viini on pullotettu tammikuussa 2018.
Tyyli: Tilan nimikkopunaviini on valmistettu Bordeaux’n hedelmäisestä Merlot -lajikkeesta. Viinillä on runsaan lämminhenkinen tuoksu, jossa on paljon kypsien marjojen aromeita sekä mausteisuutta. Viinissä on ryhdikkäät tanniinit ja runsasta hedelmäisyyttä mukavasti tukeva hapokkuus. Kepeän mausteinen jälkimaku on miellyttävän pitkä. Kokonaisuutena viini on tasapainoinen, elegantti ja erinomainen tyylinäyte puhtaasta Merlot’sta Carsinin saviselta maaperältä. Rouge de Carsin 2016 on valmis nautittavaksi jo nyt, mutta se kehittyy ja pyöristyy useamman vuoden varastoinnin myötä.
Suositus: Tämä on erittäin monikäyttöinen viini, joka sopii lähes joka tilanteeseen. Rouge de Carsin istuu niin arkisiin pizzailtoihin ystävyksien kesken kuin tyylikkäämpiin juhlatilaisuuksiinkin.

 

Cuvèe Noire 2016                                                 129,00 € / 6 pullon laatikko

Rypälelajikkeet: Merlot 69%, Cabernet Franc 5%, Malbec 5%, Petit Verdot 5%, Cabernet Sauvignon 5% ja Carmenere 3%
Alkoholi: 13,5%
Tekniset tiedot: Viini on käynyt lämpökontrolloiduissa terästankeissa luonnonhiivoilla ja suurin osa viinistä on käynyt malolaktisen käymisen tynnyreissä. Viini on kypsynyt tammitynnyreissä 12-18 kuukautta ennen pullotusta.

Tyyli: Viini on tyyliltään täyteläinen ja mehevä punaviini. Sen runsaasta tuoksusta voi aistia luumua, mustaherukkaa ja paahteisuutta sekä hentoa savuisuutta. Täyteläisen mehevä maku on jäntevä ja siitä erottuvat marjaiset vivahteet, jopa kahvin ja nahan aromit. Viinissä on myös Carmenere ja Petit Verdot -lajikkeiden tuomaa mausteisutta, joka tuo mukavaa runsautta. Intensiivistä suutuntumaa ryhdittävät eloisat hapot ja pehmeän kypsät tanniinit. Nuoresta iästään huolimatta viini voidaan hyvin nauttia jo nyt, mutta se kehittyy varastoinnin myötä. Viinin voi halutessaan dekantoida ennen tarjoilua.

Suositus: Erinomainen viini mehevien liharuokien, kuten grillatun entrecôten tai muiden pihvien kera. Viini toimii mainiosti myös runsaiden pataruokien kumppanina sekä täyteläisten ja kovien juustojen, kuten ranskalaisen Comté-juuston kanssa. Viileinä iltoina tämä viini pitää varmasti lämpimänä, niin maaseudulla kuin kaupungissakin.

 

Viineissä on sukuseuran uudet takaetiketit!

Toimituskulut: Toimituskulut ovat 30 euroa / tilaus

 

Toivottavasti tarjouksemme tyydyttää ja viineistämme löytyy käyttöönne sopiva tuote. Vastaan mielelläni mahdollisiin lisäkysymyksiin ja muihin tarkennuksiin.

 

Viiniterveisin,

 

 

Jukka Orasjärvi

S.A.R.L.Carsin Wines / Château Carsin

Melkonkatu 24, 00210 Helsinki

Puh. +358 400 852 850

E-mail:jukka.orasjarvi@carsin.com

www.carsin.com

 

Posted by Paula Virmasalo in Uutiset

Sukukokouksessa 16.6.2019 valittiin uusi hallitus

Eroa pyytäneiden Irina Baehr-Alexandrowsky (ABA), Marketta Koivisto (AEA), Kirsti Poikonen (AEA) ja Paula Virmasalo (ABB) tilalle valittiin Maarit Haara (AEA), Riku Salminen (AEA) ja Anna-Maija Eskonen (ABB) sekä Ari Pelto (ABA) ulkosuomalaisten edustajana.

Hallituksessa jatkavat edelleen Veli-Pekka Bäckman ja Mikko Kivekäs.

Ilolla kerrottakoon että Ari Pelto on suostunut hallituksen jäseneksi.

Uusi hallitus valitsi keskuudestaan:

  • puheenjohtaja Anna-Maija Eskonen, p 0504954628, anna-maija.eskonen@luukku.com
  • sihteeri Maarit Haaran
  • varapuheenjohtaja ja nettiasiantuntija Riku Salminen
  • taiteellinen johtaja Veli-Pekka Bäckman
  • ulkosuomalaisten edustaja Ari Pelto
  • neuvonantaja ja tuki Mikko Kivekäs

Ystävällisin terveisin
Anna-Maija Eskonen

Posted by Paula Virmasalo in Uutiset

Sukututkimuksen käytännesäännöt

Tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio on tarkastanut sukututkimuksen käytännesäännöt, jotka on laatinut Suomen Sukututkimusseuran juridisen edunvalvontahankkeen ohjausryhmä. Ohjausryhmässä oli myös Suomen Sukuhistoriallinen yhdistys ry:n ja Sukuseurojen Keskusliitto ry:n edustus.

Sukututkimuksen käytännesäännöt opastavat hyvään henkilötietojen käsittelyyn sukututkimuksen eri vaiheissa. Tarkoituksena on antaa sukututkijalle riittävät tiedot siitä, kuinka sukututkimuksessa sovelletaan henkilötietolakia, turvataan tutkimuskohteiden yksityisyyden suoja ja vältytään ongelmatilanteilta.

Kaytannesaannot_2013

Posted by Paula Virmasalo in Uutiset

Sukukokous 16.6.2019

SUKUKOKOUS

ASTU BÄHRIEN JÄLJILLE!

Bär/Bähr -sukuseura ry:n yhdeksäs sääntömääräinen sukukokous pidettiin sunnuntaina 16.6.2019 klo 11.00-16.00 Kulttuurikeskus Sofiassa, Kallvikinniementie 35, Helsinki.

Sääntömääräisen sukukokouksen lisäksi ohjelmassa oli mielenkiintoinen esitelmä, jossa fil.tri, MBA Marja Pirttivaara kertoi geneettisestä sukututkimuksesta.
Ja kotisivujemme tekijä Riku Salminen kertoi mitä uusi kotisivujemme ”suljettu osasto” pitää sisällään ja miten sinne pääsee.
Tällä kertaa varasimme entistä enemmän aikaa vapaalle seurustelulle Bährinkammarissa, joka avattiinn jo klo 11:00.

Lisäksi järjestimme arpajaiset à 2€/arpa. Luvassa oli hyviä palkintoja!

Jos haluat kotisivuillemme myyntiin tulevia Apteekkari Bäckmanin hedelmälimonaadeja ja Kili kili -limonaadilaseja kätevästi tilaa ne suoraan Veli-Pekalta puh. 050 590 1541 tai sähköposti virtames(at)virtamies.fi  Katso hinnasto Jäsenkirjeen 1/2019 sivulla 2.                                                                        
Sukuseuran kirjat ja Sukupuu -taulu ovat myös edelleen myynnissä alennettuun hintaan.

Kiitokset kaikille sukukokoukseen osallistuneille. Vain osallistumalla voit vaikuttaa sukuseurasi toimintaan!  Äänioikeus sukukokouksissa on jokaisella jäsenmaksunsa maksaneella jäsenellä sekä kunniajäsenillä. Sukukokoukseen voi osallistua, vaikka ei olisi seuran jäsen.

Ilmoittautuminen on päättynyt 31.5.2019.                     
Sukukokousmaksu  Bär/Bähr -sukuseura ry:n tilille FI22 4006 0010 2986 24.

Sukukokousmaksu 2019 oli: jäsenet 32 €, lapset 4 -12 vuotta 1€/ikävuosi, lapset alle 4 v. maksutta, ei jäsenet 40 €.

Sukukokousmaksu sisälsi tervetulokahvin (alkaa klo 11:30) ja tanskalaisen juhlalounaan ruokajuomineen ja viineineen. 

Muistathan maksaa myös sukuseuran jäsenmaksun, 20 €/vuosi, opiskelijan jäsenmaksu 10 €. Merkitse maksajan tiedot selkeästi viestikenttään.

Kuinka pääset Sofiaan? Omalla autolla. Katso ohjeet reittioppaasta. Kampin ja Rautatieaseman metroasemilta pääset Vuosaaren metroasemalle, josta on n. 2 km Sofiaan. Vuosaaren metroasemalta saa taksin.

Jos haluat majoittua Sofian viihtyisässä merenrantahotellissa, ota yhteyttä suoraan Kulttuurikeskus Sofiaan, puh. 010 277 900, sähköposti: reception@sofia.fi  ja käytä hyväksesi neuvottelemaamme tarjoushintaa
2 hh  80 €/vrk tai 1hh 70 €/vrk, perhemajoitus (4 – 5 hengen huoneistossa) 200 €/vrk. Mainitse tilatessasi, että osallistut Bär/Bähr -sukuseuran sukukokoukseen.

Hallitus kerää edelleen valokuvia sukukokouksista 1992 – 2007.

KIITOKSET KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

Posted by Paula Virmasalo in Tapahtumat, Uutiset

Marcus Bäckman mukana uuden Disney-elokuvan suomenkielisessä tuotannossa

Walt Disneyn uusi live-elokuva, Maija Poppasen paluu, tulee elokuvateattereihin 25. joulukuuta 2018. Siinäkin on karhuntassun jälki, sillä Marcus Bäckman on ohjannut elokuvan suomenkielisen version dialogin ja laulut.

”Voin varauksetta suositella elokuvaa kaikille – suomeksi tai englanniksi. Tunteella ja taidolla tehty koskettava vanhan ajan satumusikaali. Suomalaisena Poppasen äänenä loistava Maria Ylipää”, Marcus kertoo.

Posted by Paula Virmasalo in Bähr Goes Art, Uutiset

P.G.Holmin reseptit: Moniaita neuvoja makarooniruokien valmistamiseen

 

 

 

 

 

Nyt vaan kaikki kokeilemaan 1890-luvun makaronireseptejä. Ne on napattu sukuseuramme viime kesäiseltä retkeltä Killinkosken tehdasmuseoon. Suomen Makaroonitehtaan (Finska Makaroni Fabriken) perustanut tehtailija Petter Gustaf Holm oli naimisissa Johan Adolf (Jobben) Bährin tyttären, Evelinan kanssa.

Keitettyjä makarooneja. Makaroonit keitetään suolaisessa vedessä pehmeiksi ja päälle sirotellaan runsaasti voissa paistettua, jauhettua leipää.

Keitettyjä makarooneja lihaliemen kanssa. Pillimakarooneja keitetään, kaadetaan sihvilälle jäähtymään ja leikataan poikkiteloin niin pieniksi paloiksi, että joka palanen muodostaa neliön. Keitetään sitten valmiiksi lihaliemessä voin kanssa.  Viimeksi pannaan sekaan rouhittua parmesaani- tahi muuta kirpeänmakuista juustoa. Ell’ei juusto tahdo sekaantua makarooneihin niin ovat makaroonit liian kovat ja tarvitsevat vielä kiehua pari minuuttia. Keitettäessä hämmennetään ahkerasti.  – Tarjotaan lisänä liharuokiin, yhteydessä potaatien ja herneitten kanssa.

Keitettyjä makarooneja maidon kanssa valmistetaan samalla tavalla kuin edellinenkin ruokalaji, silla eroituksella, että lihaliemen verosta käytetään maitoa.

Makarooniputinkia. 200 grammaan makarooneja tahi vermisellejä keitetään noin 1:dessä litrassa maitoa sakeanlaiseksi puuroksi. Kun keitos on saanut seisoa jäähtymässä vähintään ¼ tuntia, hämmennetään siihen 2 munakeltuaista ja lopuksi kaadetaan varovasti päälle vaahdoksi vispilöity valkuainen, jonka jälkeen sitä voidellussa vormussa paistetaan noin tunnin aikaa kohtalaisen kuumassa uunissa. Mausteeksi sopii panna sekaan hienoksi iskeltyä mantelia tahi ’runnittua’ kirpeää juustoa.

Makaroonit voidaan myöskin keittää lihaliemessä tahi suolaisessa (eikä sokeroidussa) vedessä ja sitte paistaa kuin edellinen ruokalaji, jonka jälkeen niitä tarjotaan lisäruokana juurikkaihin, keitettyihin vihanneksiin tahi liharuokiin.

Makarooniputinkia omenain kanssa valmistetaan kuin edellinen sillä eroituksella, että paistilaatikkoon ladotaan viipaleiksi leikeltyjä omenoita tahi omenahilloa vuoroin makaroonien kanssa. – Omenain verosta voidaan tietysti käyttää muunkinlaisia hedelmiä tahi marjoja.

Lihalientä makaroonien, vermisellien tahi tähtiryynien kanssa. Makaroonit, vermisellit tahi tähtiryynit keitetään suolaisessa vedessä tahi lihaliemessä. Pannaan, kun ovat pehminneet, kiehuvaan lihaliemeen ja kannetaan heti ruokapöytään.

Vermiselliräikösiä. 125 gr. vermisellejä tahi tähtiryynejä keitetään suolaisessa vedessä pahmeiksi ja veden annetaan valua pois. 2 vispilöityä munaa hämmennetään sekaan ja sitten paistetaan taikinasta räikösiä (lättyjä).

 

Posted by Paula Virmasalo in Keittokirja, Uutiset

Munkkikahvit Killinkoskella – lähde mukaan!

 

 

 

 

Sukuseuramme tekee kesäretken Killinkosken Wanhalle Tehtaalle lauantaina 25.8.2018.
Juhlistamme tällä tavalla Suomen kulttuuriympäristöpäiviä Tunne perintösi, jaa tarinasi.

Ja miksi juuri Killinkoski?
Killinkoski on yksi sukumme tärkeistä paikkakunnista koska sen teollistumiseen ja hyvinvointiin vaikutti 1800-luvun lopulta alkaen kolme Johan Adolf/Jobben Bährin tytärtä Evelina Holm, Anna Stenbäck ja Edith Neu perheineen. Tutustu etukäteen sukumme ja Killinkosken mielenkiintoiseen historiaan kotisivuilla visitkillinkoski.fi

Ohjelma:

Klo 12:00 – 13:00
Perinteinen hämäläinen pitopöytä ravintola Mikontalossa, osoite Herrasentie 14, 34800 Virrat omakustannushintaan à 16,50 €, alle 12 v. puoleen hintaan, alle 4 v. ilmaiseksi. Jokainen maksaa lounaan itse paikan päällä.
Klo 13:00 – 13:30
Siirtyminen Killinkoskelle, osoite Inkantie 60, 34980 Killinkoski. Matka kestää autolla noin 20’.
Klo 13:30 – 14:15
Nauhateollisuusmuseon ja Josef Stenbäckin näyttelyn opaskierros. Kokoontuminen kahvilan edessä. Sukuseura maksaa opastuksen.
Klo 14:15 – 15:00
Juomme kuuluisat munkkikahvit kahvilassa. Sukuseura maksaa munkkikahvit. Huom. nauhatehtaan myymälä on auki klo 15:00 saakka.

Toimi näin:

Ilmoita osallistumisesi Irinalle 18.8.2018 mennessä
irina.baehr(at)gmail.com, puh. 040 5266672

a) lounas + opaskierros
b) opaskierros.

Posted by Paula Virmasalo in Tapahtumat

KIIVI-KERMAJÄÄDYKE

Sirkka Vuorenhela lähetti alla olevan reseptin, joka on ollut suosittu hänen perheessään noin parikymmentä vuotta. Mistä resepti on saatu, siitä ei ole enää tietoa, muuta resepti on ollut suosittu ja sitä on jaettu ahkerasti kysyjille.

Kiivi-kermajäädyke

3 kiiviä

2 kananmunaa

1 dl sokeria

2 dl kermaa

1 dl mantelilastuja

Kuori kiivit. Leikkaa yksi hedelmä renkaiksi ja soseuta loput hedelmät. Vatkaa kerma vaahdoksi.
Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi ja yhdistä vaahtoon kiivisose, kermavaahto ja mantelilastut (olen jättänyt itse mantelisastut pois).
Aseta jäädykevuoan pohjalle kiivirenkaita ja mantelilastuja. Kaada kermaseos vuokaan ja pane vuoka pakastimeen.

Maukkaita ja makeita hetkiä tämän raikkaan jälkiruuaksikin sopivan herkun parissa.

Sirkka Vuorenhela

PS: Toimitus odottaa kuvaa tähän reseptiin. Siis kokeile sitä, kuvaa ja lähetä kuvasi kotisivuille. Kiitos etukäteen!
Ja autathan meitä laajentamaan suvun keittokirjaa omilla hyvillä resepteilläsi. Myös kommentit resepteistä ovat tervetulleita!

Posted by Paula Virmasalo in Keittokirja

Pekka ja Tuomas Ervamaa

PEKKA ERVAMAA (ABB_adF_B) on elokuvaaja, valokuvaaja ja media-alan opettaja. Katso lisää tästä linkistä:

http://www.flickr.com/photos/pekkaervamaa

TUOMAS ERVAMAA (ABB_adF_BB) on taiteen maisteri ja lasimuotoilija, joka on pitänyt useita näyttelyitä Helsingissä ja osallistunut yhteisnäyttelyihin useissa maissa. Katso lisää tästä linkistä:

http://www.finnishdesigners.fi/portfolio/tuomas.ervamaa

 

Tuomaksen ja Pekan teoksista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä: pekkaervamaa(at)gmail.com

Posted by Irina Baehr in Bähr Goes Art, Uutiset
Load more