Château Carsin L´Etiquette Grise 2014 -valkoviini

Tilausohjeet

Viinit tilataan suoraan tuottajalta. Lähetä  alla olevat tiedot osoitteella:jukka.orasjarvi@carsin.com

Tilauksesi:  Siis montako laatikkoa ja mitä edellä mainituista viineistä haluat. Kyseiset viinit on varustettu sukuseuran omalla takaetiketillä, kun muistat mainita, että tilaat Bär/Bähr-sukuseuran nimikkoviinejä.

Liitä viestiin myös
Etunimi:
Sukunimi:
Toimitusosoite:
Postitoimipaikka:
Postinumero:
Puhelin:
Sähköpostiosoite:

Château Carsin lähettää laskut sähköpostitse. Hintoihin sisältyy viini ja verot, mutta lisäksi peritään kuljetusmaksua 30 €/tilaus.

Jukka Orasjärvi vastaa mielellään kaikkia tilan viinejä koskeviin kysymyksiin.

Jukka Orasjärvi
S.A.R.L. Carsin Wines
Puh. 0400 852 850
e-mail:jukka.orasjarvi@carsin.com
www.carsin.com tai www.carsinshop.com

Kuvaus

hintaan 92,00 € / 6 pullon laatikko

Rypälelajikkeet: Sauvignon Gris 100%
Tekniset tiedot: Viini on käynyt luonnonhiivoilla tammitynnyreissä ja kypsytetty 7 kuukauden ajan hiivasakan päällä. Viini on pullotettu toukokuussa 2015.

Tyyli: Viini on pullollaan karviaisten ja valkoherukoiden aromeja sekä sitrusta ja jopa eksoottista hedelmää, kuten kiiviä ja passionhedelmää. Kuiva maku on leveä ja runsaan aromaattinen, jopa parfyyminen. Viini on varsin intensiivinen ja jäntevä. Runsasta hedelmäisyyttä ryhdittävät sitrusmaiset hedelmähapot, jotka myös nostavat veden kielelle. Pitkään suussa viipyvä jälkivaikutelma on lämminhenkinen ja monivivahteinen.

Sauvignon Gris on varsin harvakseltaan viljelty rypälelajike. Useimmiten sen löytää viineistä sekoitettuna muihin lajikkeisiin. L’Etiquette Grise 2014 on puhdas lajinsa edustaja ja valmistettu siis ainoastaan Sauvignon Gris -lajikkeesta.

Suositus: Viini sopii mainiosti äyriäisten, savustettujen ja grillattujen kalaruokien kyytipojaksi. Kokeile myös vaaleiden liharuokien, kuten porsaanfileiden tai raikkaiden kanaruokien kera. Erinomainen viini myös sunnuntaibrunsseille ja juustolautasten kumppaniksi.